Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Gárdával szebb a jövő! - A harmadik csapás

2009.05.24

Kép

 

Egynél több képviselőre számít az EP-ben a Jobbik

2009.05.24

Kép A Jobbik arra számít, hogy soraikból nemcsak egy, de akár több képviselő is eljuthat az Európai Parlamentbe (EP) - közölte Vona Gábor, a párt elnöke szombaton, Nagykanizsán tartott fóruma előtt.

A pártelnök szerint csak a magyar emberek hozzáállásán múlik, hogy hány jobbikos képviselőt sikerül bejuttatniuk az EP-be. "Optimisták vagyunk, azt látjuk, hogy van igény a politikánkra" -mondta. Közölte: elvárják, hogy a konkurens pártokkal folytatott vitában a programok ütközzenek össze, a Jobbik a "szimbolikusan 56 oldalas programját" már márciusban bemutatta.

 

Egy csapás a bűnözésre: a csendőrség felállítása. Balczó Zoltán

2009.05.24

Kép A magyar társadalom egyik tragikus jelensége a falvak kiürülése, a vidéki életforma válsága. A Jobbik Magyarországért Mozgalom uniós programjában kiemelt hangsúlyt kap a brüsszeli agrártámogatások átcsoportosítása, előtérbe helyezve az ember- és közösségközpontú családi gazdaságokat és a faluközösség építést a profitközpontú mezőgazdasági nagyüzemekkel szemben. Mindez azonban nem lehet eredményes, ha nem tudunk változtatni a falvak közbiztonságának mai tragikus, etnikai összetűzések kirobbanásával fenyegető helyzetén.

 

Morvai Krisztina levele a gazdákhoz

2009.05.24

Kép Kedves magyar Gazda!

Dr. Morvai Krisztina vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselőjelöltje, a 2009. június 7-i EP-választáson induló Jobbik-lista vezetője. Azért írok Önnek levelet, mert a tévében, rádióban keveset hallhat a Jobbikról, arról az új politikai erőről, amely nem vett részt Magyarország és a magyar mezőgazdaság tönkretételében. Ez az az új erő, amely az Európai Unióba, Brüsszelbe jutva az idegen érdekek képviselete helyett végre a magyar érdekek, különösen a magyar gazdák képviseletét fogja megvalósítani. Erre akkor lesz lehetőségünk, ha Ön esélyt ad rá, s ismerőseit is rábeszéli: éljenek választójogukkal, és június 7-én szavazzanak a Jobbik 7 pontjára a magyar gazdákért, a magyar mezőgazdaságért, a magyar vidékért!

 

Felvesszük a kesztyűt a Fidesszel szemben!

2009.05.03

A háború elkezdődött

A háború elkezdődött

Ahogy mindenki számára már látható, a Fidesz egész pályás letámadást indított, még véletlenül sem Bajnai, hanem a Jobbik ellen. Céljuk, hogy erodálják a táborunkat, és megakadályozzák az EP-be jutásunkat, mert utána már nem tudnák a jobbikos szellemet visszatuszkolni a palackba. Ennek érdekében külön kis titkosszolgálati akciókat kezdtek, hogy felderítsék a Jobbik országos szervezettségét, rájöjjenek a szervezetépítési sikereink okaira, a sajtóban és a lakossági fórumokon pedig hazugságokat terjesztenek rólunk.

 

KEGYELETI EMLÉKTÁBLA AVATÁS

2009.04.25

Kép   

 

Megkérdeztük Samu Tamást a Jobbik esélyeiről

2009.04.25

SamuTamas2Közelednek az EU Parlamenti választások. 13. helyen vagy jelölve, nyilván nem befutó hely, hány jelölt jut be szerinted?
A Jobbik listáján 24 személy van, ismer közéleti személyiségek, jobbikos országos és helyi vezetők, szakemberek. Úgy számolok, hogy Morvai Krisztina mindenféleképp bejut, de szeretnék még egy két Jobbik által delegált képviselőt ott látni. A közvélemény kutatások szerint 5% feletti a Jobbik támogatottsága. 

 

Vona Gábor: Nem a jobboldalnak kell összefognia, hanem a nemzeti oldalnak! (Rend, Jólét, Ébredés - 30. rész)

2009.04.22


"Rend, Jólét, Ébredés. Ezzel a hármas jelszóval indítok heti rendszerességgel cikksorozatot, de nem a magam szórakoztatására, hanem hogy vitára ingereljek, hogy problémákra világítsak rá, hogy megoldásokat keressek, és hogy kiutat találjak.


 

Tisza Istvánra emlékezik a Gárda és a Jobbik

2009.04.21

 

Tisza Istvánra emlékezik a Gárda és a JobbikKép 

 

 

A Századvég szerint a Jobbik bejut a Parlamentbe

2009.04.21

Századvég és a Forsense közös választáskutatási programjának 2009. április 7-17. közötti adatfelvétele szerint Gyurcsány Ferenc lemondása és Bajnai Gordon miniszterelnöki jelölése nyomán nőtt a két nagypárt támogatottsága közötti különbség. A Jobbik a biztos szavazó pártválasztók körében elérte a parlamenti bejutási küszöböt.

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »