Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Nagyszabású, háromnapos Jobbik-majális a Hajógyári-szigeten

2009.04.21

Idén is háromnapos lesz a Jobbik-majális az óbudai Hajógyári-szigeten Idén is háromnapos lesz a Jobbik-majális az óbudai Hajógyári-szigeten

 

Minden második magyar forint a zsidóké

2009.04.21

HunHír.Hu

A budapesti ingatlanfejlesztések több mint 70 százalékát izraeli tőkehátterű vállalkozások valósítják meg. Szakemberek szerint a piacon megszerzett profit minden második forintja vándorol zsidó zsebekbe. Nemcsak lakóparkok, hanem bevásárlóközpontok, szállodák és irodaházak tucatjai mögött áll a zsidó tőke, amely Budapest után felfedezte a magyar vidéket is. A megaberuházások mellett a másik célpont a lakás. A Jediot Ahronot napilap szerint a befektetők körében – Torontó után – Budapest volt a második legnépszerűbb város.

 

Feljelenti Gusztost a Jobbik

2009.04.21

Gusztos Péter az elmúlt napokban a Jobbikot többszöri alkalommal neonácinak nevezte. Mivel az 1%-os törpepárt igazat és értelmeset már képtelen mondani a társadalom számára, így maradt neki a hazugság és a hülyeség. A Jobbik ez idáig nem reagált a szélsőséges, a parlamentből rövidesen távozó párt kirohanásaira, de mivel az SZDSZ nemzetellenes politikája egyre durvább és sértőbb hangnemű, így kénytelenek vagyunk a jog eszközeivel fellépni - közölte Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke.

 

Szánalmas cionista elhatárolódási verseny Irán elnökének őszinte szavai miatt

2009.04.21

Csaknem félszáz küldött kivonult hétfőn az ülésteremből az ENSZ rasszizmus elleni konferenciáján Mahmúd Ahmadinezsád beszéde alatt, amikor az iráni elnök rámutatott: Izrael a legkegyetlenebb, legelnyomóbb rasszista rendszert hozta létre.

 

NATO-hadgyakorlatról

2009.04.21

A Jobbik közleménye a Grúziában tartandó NATO-hadgyakorlatról

 

Posta Imre

2009.04.21

VIDEÓ! Posta Imre - Pörzsölő_2008.12.07. 1.rész.avi

 

JobbikTV

2009.04.20

JobbikTV - Különkiadás 2009.04.14.

 

EP választás: a Jobbik volt a legfürgébb!

2009.04.20

Kép A Jobbik volt a leggyorsabb, még a parlamenti pártokat is beelőzte

 

A Jobbik adta le elsőként a kopogtatócédulákat!

2009.04.20

KépAz új erő lett az első a leadásnál

 

A Fidesz félelme: a Jobbikhoz pártolhatnak az elégedetlenek

2009.04.20

Kép Legfeljebb őszig működik a Bajnai Gordon vezette válságkezelő kormány - több Fideszes vezető is ezt várja az év második felére, igaz más-más logika alapján. Információink szerint a pártvezetés azzal számol, a jövő évi költségvetést lényegében már nekik kell majd összeállítani. A válságkabinetet ugyanakkor egyelőre mérsékelten "ekézik" majd a következő hetekben.

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »