Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A háború elkezdődött Ahogy mindenki számára már látható, a Fidesz egész pályás letámadást indított, még véletlenül sem Bajnai, hanem a Jobbik ellen. Céljuk, hogy erodálják a táborunkat, és megakadályozzák az EP-be jutásunkat, mert utána már nem tudnák a jobbikos szellemet visszatuszkolni a palackba. Ennek érdekében külön kis titkosszolgálati akciókat kezdtek, hogy felderítsék a Jobbik országos szervezettségét, rájöjjenek a szervezetépítési sikereink okaira, a sajtóban és a lakossági fórumokon pedig hazugságokat terjesztenek rólunk.
Például: a ránk leadott szavazat, az elveszett szavazat, 25 milliót mi kaptunk a költségvetésből, és nem Csurkáék, stb. Információim alapján ez még csak a bevezető szakasz, a kampány további részében újabb és újabb rágalmakat fognak ránk szórni, nem ötletszerűen, hanem egy fideszes kommunikációs csapat által kidolgozottan.

 

Eljött az idő, hogy a Jobbik is felvegye a kesztyűt és az alábbi intézkedés terv alapján megvédjük magunkat, és bebizonyítsuk, hogy velünk nem lehet azt megcsinálni, amit megtettek a kisgazdákkal, a miéppel, és a régi kereszténydemokratákkal.

 

1.) Országosan válaszolni fogunk minden támadásukra, tételesen cáfolva azokat, és a kellő jogi lépéseket is megtesszük velük szemben.

 

2.) A jobbik.hu-n a következő időszakban nem jelentetjük meg az elmúlt hónapok és az újabb alakítások hírét, megnehezítve nekik, hogy feltérképzezzék szervezettségünket és levadásszák alapszervezeti vezetőinket.

 

3.) Minden jobbikos szervezeti vezetőnek, kampányfőnöknek és tagnak azt a feladatot adom, hogy járjanak el a Fidesz helyi kampányrendezvényeire, s ha ott támadás éri a Jobbikot, akkkor a jelenlévők szeme előtt és füle hallatára cáfolják azt. Ne hagyjuk, hogy akadály nélkül tudjanak gyalázni minket!

 

Fontos, hogy a cáfolatunk, hozzászólásunk mindig maradjon higgadtan érvelő, konkrétumokon alapuló, senki ne veszítse el a fejét közben. Ugyanúgy jobbikos jelenlétet kérek, a MIÉP rendezvényeinek esetében is.

 

A környéken lévő rendezvényekről mindenki tájékozódni tud a fidesz.hu-ról, vagy a helyi hirdetéseik által, míg a MIÉP-ről a miep.hu-ról, bár nekik csak annyi lesz országosan, hogy azt 3 perc alatt memorizálni is lehetne akár.

 

Kérem, hogy írásom tartalmát kezeljétek bizalmasan, nem felejtve, hogy több frontos háborút vagyunk kénytelenek vívni, és az ilyenben az információszerzés előnyhöz juttathatja az ellenséget.

 

Szabó Gábor, országos kampányfőnök