Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Az Európai Parlamentbe kerülve mit szeretnétek elérni?
Képviselni szeretnénk azt a több százezres réteget, akik csalódtak az Európai Unióban, hiszen az –unió semmire sem volt megoldás, tönkretette a magyar mezőgazdaságot, amelynek egyébként adottságai révén több tízmillió embert kellene eltartania. A magyar termékeknek piacot kell biztosítani a multikkal szemben, és vissza kell szerezni az orosz piacot, valamint ki kell juttatni a magyar termékeket az uniós piacra is, hogy ne csak a silány minőségű német és lengyel árukat kelljen fogyasztanunk. A korrupt magyar politikusokat még jobban pozícióba hozta a pénzek újraelosztásánál, erre az igazi megoldás a kormányváltás lenne, de próbálunk minél többet megtenni az Európai Parlamentben is majd ez ellen, és felhívni az uniós döntéshozók figyelmét a problémára. Támogatni szeretnénk a határon túli magyarok autonómia törekvéseit.

 

A nap aktualitása, hogy a Benkát egy cigány jogvédő szervezet lépre csalta, majd az m1 D. Tóth Kriszta segítségével kifordította a történetet. Van-e cigánykérdés Szarvason?
Cigánykérdés inkább a cigánybűnözésben nyilvánul meg, ami ma már közhasználatban levő fogalom. Hivatalosan minden parlamenti párt tagadja ezt, a Jobbik vállalja egyedül, hogy nevén nevezi a problémát. Mindannyian tapasztaltuk ezt Szarvason is, a csicskatartásból, a betörésekből, sok helyen ki sem mernek menni az utcára sötétedés után.

 

Milyen megoldást tud erre a Jobbik?
A rendszerváltás óta 100 milliárdok úsztak el a korrupt cigányvezetők miatt. A Jobbik két oldalról közelíti meg a kérdést, egyrészt a bűnözést kell visszaszorítani, törvényi, rendvédelmi úton, másrészt pedig a szociális rendszert kell átalakítani úgy, hogy csak az jusson segélyhez, aki meg is érdemli, ne váljon életformává a szociális rendszeren való élősködés.

 

Szeretnél még hozzáfűzni valamit az eddig elmondottakhoz?
Azt szeretném cáfolni, hogy a Jobbik az MSZP kreálmánya, amit csak a FIDESZ gyengítésére hoztak létre. A valós helyzetet jól mutaja, hogy az MSZP szerint a FIDESZ segédcsapata vagyunk, a FIDESZ meg azt mondja, hogy az MSZP pénzel minket. A Jobbik egy önálló nemzeti radikális párt, ami biztosan semmilyen közösködést nem vállal a balliberális pártokkal, és a reá adott voks kizárólag a magyar érdekeket szolgálja. Nincs elveszett szavazat.

www.newjsag.hu