Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fidesz országos választmányának elnöke csütörtökön este Sümegen, egy lakossági fórumon azt mondta: amennyiben a Fidesz alakíthat kormányt, jogállami eszközökkel, a jogállam keretei között kell a felelősségre vonást elvégezni.
„Ami rajtunk áll, azt meg fogjuk tenni annak érdekében, hogy az emberek tisztán láthassák, mi történt az elmúlt nyolc évben” – fogalmazott Kövér, előrebocsátva: „Előre felhívom a figyelmet, ez nem fogja kielégíteni az önök jogos igazságérzetét”. Szerinte ugyanis az ügyek egy része már elévült, "nem lehet velük mit kezdeni", más részükre pedig nem lehet bizonyítékot találni. „Mert ügyesen csinálták, vagy elrejtették a bizonyítékokat” – magyarázkodott előre a Gyurcsányékkal egy akolból indult MSZMP-s.
Szerinte a Jobbik megjelenése „tünet, következmény, és nem okozója bármilyen bajnak”. „Egy rossz következmény, egy végiggondolatlan, ostoba döntés” – mondta. József Attilának egy verssorát idézte, miszerint: „őspatkány terjeszt kórt miköztünk: a meg nem gondolt gondolat". Kövér László szerint a „Jobbik életre hívása a meg nem gondolt gondolat".

(MTI nyomán)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.